Wednesday, December 3, 2008

Keindahan Bulan...1 Disember 2008






Fenomena bulan senyum tanggal 01Dec2008 jam 20.30.

Keadaan bulan sabit yang diapit oleh dua butir bintang.
Gambar kurang memuaskan kerana kamera bukan dari jenis teknologi tinggi.
Mungkin ada sahabat yang dapat merakam image yg lebih sempurna.
Subhanallah, inilah salah satu kebesaran Allah.
Setiap apa yang dikehendaki tak tercapai oleh akal manusia







5 comments:

arrabe' said...

kurang faham.
tapi subhanallah.
akhi pegi ahad ni?

Tg Abd Ghafar B Tg Ahmad said...

G mne ahad ni?

arrabe' said...

ahad ni kan ada reunion alumni kmns?
eh, abg tak dapat mesej ek?

Tg Abd Ghafar B Tg Ahmad said...

a'a,takdapat pun.msg tu dari sape?abg tg baru tahu.tapi tak dapat g. skrg ade kat Trg lg.

arrabe' said...

alhamdulillah..
alumni berjalan lancar.
presiden: abg bad.
naib: abg deris
su: abg ramlee..

abg tg jadi ajk ipt untuk upsi.
nanti alumni akan bagi surat lantikan.

pastu cadangan c.syah for nex mppb(orentasi) nak buat TOT (training of trainer)
iA. tapi tahun depan robe tak dapek nak jadi fasi.

Template by - Abdul Munir - 2008